Trainingen of coaching zijn vaak onderdeel van een adviestraject bij BRICKQ. Bewust tijd maken voor overdracht van expertise tijdens het traject maakt dat medewerkers na afloop zelf alle kennis in huis hebben voor een succesvol vervolg.

Trainingen kunnen ook op zichzelf staan om een groep mensen in de organisatie gezamenlijk een ‘boost’ te geven; met inzichten, ervaringen en praktische modellen te helpen bij het neerzetten van resultaat.

Trainingen

Trainingen & CoachingDe volgende trainingen kunnen geboekt worden als 1- of 2-daagse trainingen:

  • Basismodule kennis in organisaties
  • Basismodule opzet en inrichting van een expertisecentrum
  • Opzet van een kennisstrategie
  • Zelfregulering en zelfsturende teams; team kennisprofielen opstellen

De cursussen worden altijd aangepast aan uw situatie en kunnen desgewenst opgeknipt worden in een aantal blokken zodat ze verspreid over meer dagen gegeven kunnen worden.

Naast deze korte programma’s bestaat er de mogelijkheid in te schrijven voor een Masterclass.

Masterclass

Masterclass Kennismanagement VGN; voor leden van de branchevereniging Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland wordt jaarlijks een 4 daagse masterclass georganiseerd. Niet leden kunnen eventueel in overleg deelnemen. Zie voor data en inschrijving de site van VGN.

Meer informatie

Interesse in een van de trainingen of in coaching? Vul het formulier hieronder in of neem contact op, en ik neem binnen twee dagen contact met u op.